Pentujen luovutus

Ensisijainen asia on pentujen pääseminen hyvään ja rakastavaan kotiin. Haluan myös kuulla ja olla yhteydessä pentuihin senkin jälkeen kun ne ovat meiltä lähteneet. Nykyisin on helppo pitää yhteyttä vaikka sähköpostitse, joten olisi mukava jos silloin tällöin saisi kuulla kasvattini kuulumisia. Kasvattini omistajan on helpompi olla yhteydessä minuun päin - minulla on jo useampi kasvatti ja on vaikea pitää yhteyttä moneen jossei kasvatin omistaja itse ole aktiivinen. Olen aina kiinnostunut kasvattieni touhuista!!!

Toivoisin että kasvattini kanssa käytäisiin parissa näyttelyssä, jotta saisin tärkeää tietoa siitä kuinka olen kasvatustyössäni onnistunut. Lisäksi näyttelyt ovat mukava paikka kohdata ja tavata. Tämä ei kuitenkaan ole mikään ehto pennun saamiselle, tärkeintä on koiran hyvinvointi uudessa kodissa, perheenjäsenenä. Koiran kanssa voi harrastaa paljon muutakin kivaa kuin näyttelyitä! Jotta pennut pääsevät mahdollisimman hyvään kotiin, haluan tavata pennunostajat henkilökohtaisesti - en ota varauksia pennuista ennen kuin olen varmistunut pennun sopivuudesta kyseiseen kotiin.

Kasvatustyöni mahdollistamiseksi tulee tilanteita, jolloin tarvitsemme jollekin pennulle sijoituskotia. Jos tämänmuotoinen yhteistyö kiinnostaa niin mainitsethan asiasta - hyvä sijoituskoti on kullan arvoinen! Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikon ikäisinä. Mieluiten luovutan pennun aamupäivällä jotta se kerkeää tutustua uuteen kotiinsa ennen yön pitkiä tunteja. Toivon myös että pennun kanssa ollaan kotona ainakin muutama päivä ennen kuin se jää pidemmäksi aikaa yksin. Pentua täytyy kuitenkin ruveta totuttamaan yksinoloon, ensin vaikkapa kauppareissun ajaksi.

PENNUN MUKANA SAAT:
Pennulle makuualustan, näin pennulla on tuttu ja turvallinen paikka uudessa kodissa
Eläinlääkäritodistuksen pennun terveydestä
Penturuokaa, jota pentu on jo tottunut syömään
Pennun ruokinta- & hoito-ohjeet
Apua tarvittaessa, meille voi AINA soittaa !